Καπνιστό τυρί με Καπνιστό Μπέικον και Chutney Άγριου Προύνου με garam masala!

Καπνιστό τυρί με ψιλοκομμένο καπνιστό μπέικον "Φάρμα Μπαντή", σοταρισμένα με Chutney Άγριου προύνου με Garam Masala "Αγρόκτημα Μπαντής"! 

Υλικά: Ένα κομμάτι καπνιστό τυρί ή τυρί της επιλογής σας

1 κουταλιά του γλυκού Chutney Άγριου Προύνου με Garam Masala "Αγρόκτημα Μπαντής", ανακατεμένο σε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (....στο μπολάκι....)

4 φέτες καπνιστό μπέικον Φάρμα Μπαντή ψιλοκομμένες

1 κουταλιά του γλυκού σουσάμι

Σοτάρουμε αρχικά το ψιλοκομμένο μπέικον σε λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια το αφαιρούμε από το τηγανάκι και προσθέτουμε το καπνιστό τυρί αφού το αλευρώσουμε ελαφρώς για να μη κολλήσει στο τηγανάκι. Τηγανίζουμε το τυρί έως ότου μαλακώσει και από τις δυο πλευρές.

Αφού μαλακώσει το τυρί, τοποθετούμε πάνω του το σοταρισμένο μπέικον και περιχύνουμε με το μείγμα ελαιόλαδου και chutney Άγριου Προύνου με garam masala, το οποίο έχουμε αναμείξει νωρίτερα σε ένα μπολάκι. 

Αφαιρούμε με μια σπάτουλα το τελικό αποτέλεσμα και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο, όπου ρίχνουμε και το σουσαμάκι!

Αντέχετε;;;;;;;;

Καλή Απόλαυση!!

 Το καπνιστό μπέικον Φάρμα Μπαντή (www.farmabandi.gr) και το Chutney Άγριου Προύνου με garam masala Αγρόκτημα Μπαντής ( www.agroktimabandis.gr), θα βρείτε στο Κρεοπωλείο μας (Χρ. Λαναρά 4, Νάουσα Ημαθίας) και σε επιλεγμένα καταστήματα της Μακεδονίας!

 

Δημοσίευση: Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

 

 

 

 

Μοσχαρίσιο Κρέας

Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή είναι κρέας πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθαρό από αντιβιοτικά και ορμόνες και προέρχεται από μόσχους που εκτρέφουμε εμείς οι ίδιοι στις σταβλικές μας εγκαταστάσεις κάτω από άρτιες υγειονομικά συνθήκες. Το κρέας είναι μαλακό και χυμώδες, ενώ την ποιότητά του αντιλαμβάνεται κανείς και από το άρωμά του, όταν αυτό μαγειρεύεται. Δεν χρειάζεται προσθήκη μπαχαρικών ή βοτάνων για να το αναδείξουν. Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή διατίθεται μόνο στο κατάστημά μας.

Το Αγρόκτημα Μπαντής

 

Επικοινωνία

  e-mail : info@farmabandi.gr

  2332021363

  Χριστοδούλου Λαναρά 5

  Νάουσα, ΤΚ. 59200

Ακολουθήστε μας