Βραστά αλλαντικά που στη συνέχεια καπνίζονται φυσικά, σε ξύλo οξιάς, για να αποκτήσουν μεστή και πλούσια γεύση! Παράγονται σε άριστες υγειονομικά συνθήκες, αποτελούν εκλεκτής ποιότητας προϊόντα και προσφέρουν στον καταναλωτή γευστική αναδρομή σε παραδοσιακές συνταγές του παρελθόντος! Ιδανικά για μεζέ, κρύα και ζεστά σάντουιτς, ομελέτες και πίτσες. Απολαύστε τα!

Τα αλλαντικά κοπής διατίθενται με το κιλό, σε φέτες ή κομμάτια.
Όλα τα προϊόντα κοπής συσκευάζονται αεροστεγώς εντός του καταστήματος, κατ’ επιθυμία και ζήτηση του πελάτη.
Όλα τα μοσχαρίσια προϊόντα Φάρμα Μπαντή, συνοδεύονται από το χρυσό μας σήμα, που πιστοποιεί την ποιότητά τους.

Ανταποδώστε σε επισκέψεις, γιορτές και εκδηλώσεις, με εκλεκτής ποιότητας καπνιστά αλλαντικά Φάρμα Μπαντή! Ένα καλό δώρο κερδίζει εντυπώσεις….προσδίδει κύρος….φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά…!

Μοσχαρίσιο Κρέας

Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή είναι κρέας πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθαρό από αντιβιοτικά και ορμόνες και προέρχεται από μόσχους που εκτρέφουμε εμείς οι ίδιοι στις σταβλικές μας εγκαταστάσεις κάτω από άρτιες υγειονομικά συνθήκες. Το κρέας είναι μαλακό και χυμώδες, ενώ την ποιότητά του αντιλαμβάνεται κανείς και από το άρωμά του, όταν αυτό μαγειρεύεται. Δεν χρειάζεται προσθήκη μπαχαρικών ή βοτάνων για να το αναδείξουν. Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή διατίθεται μόνο στο κατάστημά μας.

Επικοινωνία

  e-mail : info@farmabandi.gr

  2332021363

  Χριστοδούλου Λαναρά 5

  Νάουσα, ΤΚ. 59200

Ακολουθήστε μας

facebook   instagram