Στη Φάρμα Μπαντή, η ιδέα να εισέρθουμε στο χώρο των αλλαντικών ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2012 με την επιθυμία εύρεσης ενός προϊόντος που να συνοδεύει άριστα την κατανάλωση του Ξινόμαυρου κρασιού Νάουσας. Έτσι παράχθηκε το πρώτο αλλαντικό από ατόφιο κομμάτι κρέατος (δικής μας παραγωγής), το οποίο καπνίστηκε σε ξύλo οξιάς αφού αρωματίστηκε με ξινόμαυρο κρασί Νάουσας. Το αποτέλεσμα ήταν μεθυστικό!

Στη συνέχεια δημιουργήσαμε με δικές μας συνταγές την ποικιλία καπνιστών αλλαντικών, ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ. Αποτελούνται όλα από ολόκληρα κομμάτια χοιρινού ή μοσχαρίσιου κρέατος δικής μας παραγωγής και καπνίζονται φυσικά σε ξύλo οξιάς. Υπάρχουν σε απλή μορφή, αλλά και ενισχυμένα με πιπέρια ή αρωματικά βότανα ΒερμίουΑκολούθησαν τα ΚΛΑΣΙΚΑ αλλαντικά, μια ποικιλία σαλαμιών , τα οποία αρχικά βράζονται και στη συνέχεια καπνίζονται σε ξύλo οξιάς.

Τα μοσχαρίσια αλλαντικά παράγονται από κρέας παραγωγής Φάρμα Μπαντή και συνοδεύονται από το χρυσό μας σήμα, που «υπογράφει» την ποιότητα του! Το κρέας Φάρμα Μπαντή προέρχεται από μόσχους που εκτρέφονται με αποκλειστικά ελληνικές ζωοτροφές, χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά, σε υψόμετρο 650μ, στη θέση Καλλίπετρα Βερμίου. Τα χοιρινά αλλαντικά παράγονται από κρέας χοίρων που εκτρέφονται σε φάρμες της Ημαθίας.

Όλα τα Καπνιστά αλλαντικά Φάρμα Μπαντή παράγονται με δικές μας συνταγές, σε άριστες υγειονομικά συνθήκες και αποτελούν εκλεκτής ποιότητας προϊόντα, με μεστή, πλούσια γεύση και λιγότερα συντηρητικά. Είναι ιδανικά για συνοδεία οίνου και ποτού και εξαιρετικά για κρύα και ζεστά σάντουιτς, ομελέτες, πίτσες, σάλτσες και ό,τι ο καθένας μπορεί να εμπνευστεί δοκιμάζοντάς τα!

Καλή απόλαυση!

Κλασικά Αλλαντικά

Βραστά αλλαντικά που στη συνέχεια καπνίζονται φυσικά, σε ξύλα οξιάς, για να αποκτήσουν μεστή και πλούσια γεύση!

Αρχοντικά Αλλαντικά

Καπνιστά αλλαντικά από ατόφιο κομμάτι χοιρινού ή μοσχαρίσιου κρέατος παραγωγής μας.

 Η επιχείρηση μας εξυπηρετεί καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, με στόχο πάντοτε την καλή και ειλικρινή συνεργασία!

Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαντή, Χρ. Λαναρά 4, 592 00, Νάουσα,
Τηλ. 23320 21363, 6974042567
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.farmanandi.gr
fb: Κρεοπωλείο - Φάρμα Μπαντή

Μοσχαρίσιο Κρέας

Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή είναι κρέας πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθαρό από αντιβιοτικά και ορμόνες και προέρχεται από μόσχους που εκτρέφουμε εμείς οι ίδιοι στις σταβλικές μας εγκαταστάσεις κάτω από άρτιες υγειονομικά συνθήκες. Το κρέας είναι μαλακό και χυμώδες, ενώ την ποιότητά του αντιλαμβάνεται κανείς και από το άρωμά του, όταν αυτό μαγειρεύεται. Δεν χρειάζεται προσθήκη μπαχαρικών ή βοτάνων για να το αναδείξουν. Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή διατίθεται μόνο στο κατάστημά μας.

Επικοινωνία

  e-mail : info@farmabandi.gr

  2332021363

  Χριστοδούλου Λαναρά 5

  Νάουσα, ΤΚ. 59200

Ακολουθήστε μας

facebook   instagram