Βοδινός Παστουρμάς Φάρμα Μπαντή
1. Κιμάς για μακαρόνια με ψιλοκομμένο παστουρμά! Προσθέστε τον παστουρμά στο τέλος, αφού μαγειρέψτε τον κιμά!
2. Παστουρμαδοκεφτεδάκια! Προσθέστε ψιλοκομμένο παστουρμά στο δικό σας μίγμα για κεφτεδάκια! Τηγανίστε ή ψήστε στο φούρνο!
3. Πεντανόστιμα παστουρμαδοπιτάκια σε φύλλο κρούστας με φέτα παστουρμά, φέτα ντομάτα και τριμμένο μπάτσιο!
Μοσχαρίσια Γλώσσα καπνιστή
1. Φέτες μοσχαρίσιας καπνιστής γλώσσας, πάχους 2cm, ζεσταμένες στο grill. Σερβίρουμε με λαδολέμονο, ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι!
Μοσχάρι καπνιστό
1. Μοσχάρι καπνιστό, κομμένο σε λεπτές φέτες! Δημιουργούμε φρέσκα, ελαφριά, δροσερά σάντουιτς!
Μοσχάρι καπνιστό με Βότανα Βερμίου
1. Φέτες πάχους 2cm περίπου. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και σβήνουμε με σως μουστάρδας, με μέλι και ελαιόλαδο!
Χοιρινός καπνιστός λαιμός
1. Κόβουμε σε κυβάκια, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και τοποθετούμε σε φρέσκια πράσινη σαλάτα της επιλογής μας!
Μπριζόλα χοιρινή καπνιστή με κόκκαλο
1. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και σβήνουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε στημένο λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι!
2. Κυβάκια χοιρινής καπνιστής μπριζόλας με κόκκαλο στη φασολάδα! Προσθέστε τα μισή ώρα πριν τη σβήσετε και αφήστε τα να βράσουν και να αφήσουν το άρωμα του καπνού!
Χοιρομέρι καπνιστό
1. Σοτάρουμε φέτες χοιρομέρι καπνιστό και προσθέτουμε στην ομελέτα!
2. Πίτα με χοιρομέρι καπνιστό, μπέικον, σαλάμι μοσχαρίσιο με φινόκιο και κασέρι!
3. Κομμάτι χοιρομέρι καπνιστό, 1 κιλού περίπου, στη γάστρα με πατάτες baby! Προσθέτουμε ελαιόλαδο, λεμόνι, σκόρδο και ρίγανη. Ψήνουμε για 1μιση περίπου ώρα.
Καρέ χοιρινό καπνιστό
1. Στη γάστρα με πατάτες baby. Προσθέτουμε ελαιόλαδο, λεμόνι, σκόρδο και ρίγανη. Ψήνουμε για 1μιση με 2 περίπου ώρες.
Μπέικον καπνιστό
1. Λεπτοκομμένες φέτες μπέικον. Ξεροψήνουμε στο grill και τις σερβίρουμε ως έχουν, τύπου τσιπς!
2. Λεπτοκομμένες φέτες μπέικον. Σοτάρουμε με φρέσκο μανιτάρι και καλαμπόκι, προσθέτουμε κρέμα γάλακτος. Περιχύνουμε χοιρινά σνίτσελ!
3. Σουβλάκι μπέικον - πατάτα! Περνάμε στο ξυλάκι εναλλάξ σοταρισμένες ροδέλες μπέικον και τηγανιτές στρόγγυλες πατάτες! Περιχύνουμε ελαφρώς με λαδολέμονο και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, σκορδάκι και
ψιλοκομμένο μαϊντανό!
Μορταδέλα
1. Λεπτοκομμένες λωρίδες Μορταδέλας. Τις προσθέτουμε σε φρέσκια πράσινη σαλάτα ή λάχανο, με κύβους μαλακού κίτρινου τυριού και dressing με βάση τη μαγιονέζα!
Ανεβάστε στο site μας φωτογραφία με τη συνταγή που εφαρμόσατε ή μια καινούργια δική σας πρόταση!
Καλή επιτυχία!!!