Ο Παστουρμάς Φάρμα Μπαντή είναι ένα αυστηρά χειροποίητο προϊόν και παράγεται υπό φυσικές διαδικασίες ωρίμανσης, από τον Κωνσταντίνο Μπαντή. Αποτελείται αποκλειστικά από μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή, σε συνταγή που κληρονόμησε η οικογένεια Μπαντή από τον παππού της Πέτρο Πετρίδη, ο οποίος γεννήθηκε και έζησε στο Ικόνιο της Μικράς Ασίας.

Η γεύση του είναι παραδοσιακή, ανατολίτικου χαρακτήρα, αλλά όχι ιδιαίτερα βαριά.

Ο Παστουρμάς Φάρμα Μπαντή είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους καταναλωτές, εξαιτίας της αυθεντικής του γεύσης. Αποτελεί άριστο μεζέ για κρασί, τσίπουρο και μπύρα. Επίσης, αποτελεί ιδανική γέμιση για ομελέτες, μακαρονάδες, πίτσες. Εξαιρετική επιλογή είναι και η παστουρμαδόπιτα με φύλο σφολιάτας, παστουρμά, φέτα, κασέρι και φρέσκια ντομάτα κομμένη σε φέτες.

Καλή απόλαυση!



Τα αλλαντικά κοπής διατίθενται με το κιλό, σε φέτες ή κομμάτια.
Όλα τα προϊόντα κοπής συσκευάζονται αεροστεγώς εντός του καταστήματος, κατ’ επιθυμία και ζήτηση του πελάτη.
Όλα τα μοσχαρίσια προϊόντα Φάρμα Μπαντή, συνοδεύονται από το χρυσό μας σήμα, που πιστοποιεί την ποιότητά τους.

Ανταποδώστε σε επισκέψεις, γιορτές και εκδηλώσεις, με εκλεκτής ποιότητας καπνιστά αλλαντικά Φάρμα Μπαντή! Ένα καλό δώρο κερδίζει εντυπώσεις….προσδίδει κύρος….φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά…!

Μοσχαρίσιο Κρέας

Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή είναι κρέας πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθαρό από αντιβιοτικά και ορμόνες και προέρχεται από μόσχους που εκτρέφουμε εμείς οι ίδιοι στις σταβλικές μας εγκαταστάσεις κάτω από άρτιες υγειονομικά συνθήκες. Το κρέας είναι μαλακό και χυμώδες, ενώ την ποιότητά του αντιλαμβάνεται κανείς και από το άρωμά του, όταν αυτό μαγειρεύεται. Δεν χρειάζεται προσθήκη μπαχαρικών ή βοτάνων για να το αναδείξουν. Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή διατίθεται μόνο στο κατάστημά μας.

Επικοινωνία

  e-mail : info@farmabandi.gr

  2332021363

  Χριστοδούλου Λαναρά 5

  Νάουσα, ΤΚ. 59200

Ακολουθήστε μας

facebook   instagram