Η ιστορία μας
Η ιστορία της επιχείρησης μας ξεκίνησε από τον πατέρα μας, Ιωάννη Μπαντή ο οποίος ασχολούταν επί χρόνια με την παραδοσιακή εκτροφή και αναπαραγωγή μοσχαριών καθώς και με το εμπόριο δικών του αλλά και άλλων ζώων. Το 1976 άνοιξε το δικό του Παραδοσιακό Κρεοπωλείο στο κέντρο της Νάουσας. Το 1997, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια των τριών υιών του.
Έχοντας μεγαλώσει στο κλίμα αυτής της δουλειάς, την αγαπήσαμε και έγινε... μεράκι μας... να προσφέρουμε διαρκώς νέα προϊόντα στους καταναλωτές μας, διασφαλίζοντας την ποιότητά τους, μέσα από την παραδοσιακή εκτροφή των ζώων μας.
To όραμα μας είναι η διαρκής επίτευξη της γευστικής και θρεπτικής ικανοποίησης των πελατών μας, διατηρώντας κ ενισχύοντας τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής και αναπαραγωγής των ζώων στη Φάρμα μας, που έχει ως συνέπεια το ανωτέρας ποιότητoς διαθέσιμο προς τον καταναλωτή προϊόν μας.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

 

Η Φάρμα μας
Η Φάρμα μας, βρίσκεται στη θέση Καλλίπετρα Βερμίου (περιοχή Γεωργιανοί), σε υψόμετρο 650μ., μέσα σε πλούσια βλάστηση , καθαρό αέρα, ορεινό περιβάλλον. Σε ένα τέτοιο εξαίρετο περιβάλλον εκτρέφουμε μόσχους.
Πρόκειται για καινούργιες σταβλικές εγκαταστάσεις, κατασκευασμένες με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, όπου τηρούνται όλες οι απαραίτητες υγειονομικές συνθήκες διαβίωσης των μόσχων. Αποτελείται από 1.200 τμ στεγασμένων εγκαταστάσεων, με σύγχρονο εξοπλισμό τροφοδοσίας και ποτίσματος των μόσχων. Το χώρο αυτό περιβάλλει αγρόκτημα 30.000 τμ όπου γίνεται η παραγωγή και αποθήκευση της τροφής των ζώων. Τις εγκαταστάσεις μπορεί να επισκεφθεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί και να γνωρίσει από κοντά τις συνθήκες εκτροφής των ζώων.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

 

Οι μόσχοι
Τα ζώα αγοράζονται από ελληνικές φάρμες σε νεαρή ηλικία. Η εκτροφή τους γίνεται αποκλειστικά με ελληνικές ζωοτροφές, πλούσιες σε απαραίτητα συστατικά για την φυσιολογική τους ανάπτυξη. Ποτέ δεν χρησιμοποιούνται ορμόνες για την ταχύτερη ανάπτυξή των ζώων. Παρακολουθούνται συστηματικά από κτηνιάτρους και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά για την αντιμετώπιση νοσημάτων.
Αφού τα ζώα φτάσουν στην ιδανική ηλικία προς σφαγή, μεταφέρονται με ιδιόκτητα φορτηγά σε εγκεκριμένα πιστοποιημένα σφαγεία της περιοχής μας, όπου γίνεται η σφαγή και ο κρεοσκοπικός έλεγχος. Μετά τη σφαγή τους, μεταφέρονται με ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία σταθερής θερμοκρασίας, απευθείας από το σφαγείο στο κατάστημά μας, όπου τεμαχίζονται κάτω από άρτιες υγειονομικά συνθήκες.

Το Κρεοπωλείο μας
Το Κρεοπωλείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Νάουσας, στην οδό Χρ. Λαναρά 4. Πλήρως ανακαινισμένο από το 2009 διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για Κρεοπωλεία.
Όλα τα στελέχη του, είμαστε πτυχιούχοι κρεοπώληδες και επιδιώκουμε την εξέλιξη με διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων του κλάδου μας.
Εδώ βρίσκεται και το εργαστήριο μας όπου ετοιμάζουμε με ποιοτικές πρώτες ύλες (λαχανικά, φρούτα, μπαχαρικά, σάλτσες κλπ) τις κρεατοδημιουργίες μας (κρεατοπαρασκευάσματα).
Το Κρεοπωλείο μας προμηθεύει και αρκετά εστιατόρια και «φαστ φουντ» της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας.

 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • βιτρινα

 • Simple Item 39

 • Simple Item 40

Μοσχαρίσιο Κρέας

Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή είναι κρέας πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, καθαρό από αντιβιοτικά και ορμόνες και προέρχεται από μόσχους που εκτρέφουμε εμείς οι ίδιοι στις σταβλικές μας εγκαταστάσεις κάτω από άρτιες υγειονομικά συνθήκες. Το κρέας είναι μαλακό και χυμώδες, ενώ την ποιότητά του αντιλαμβάνεται κανείς και από το άρωμά του, όταν αυτό μαγειρεύεται. Δεν χρειάζεται προσθήκη μπαχαρικών ή βοτάνων για να το αναδείξουν. Το μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή διατίθεται μόνο στο κατάστημά μας.

Επικοινωνία

  e-mail : info@farmabandi.gr

  2332021363

  Χριστοδούλου Λαναρά 5

  Νάουσα, ΤΚ. 59200

Ακολουθήστε μας

facebook   instagram